Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray VICTOR NELSSON KULÜBÜNE VEDA ETTİ! Galatasaray'da son dakika transfer haberleri! Aslan'dan Amine Harit atağı! - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'ın uzun süredir izlediği Victor Nelsson operasyonunda mutlu sona doğru...

        2

        Japhet Tanganga'yı gündemine alan, Tottenham'la her konuda anlaşma sağlayan Galatasaray, İngiliz savunmacının Ada'da kalmak istemesi sonrasında yeni bir değerlendirme toplantısı yapmıştı.

        3

        Scout öenrisi sonrasında yaklaşık iki yıldır izlenen Victor Nelsson'un Fatih Terim'den de onay almasının ardından yöneticiler kolları sıvamış ve 22 yaşındaki savunmacının kulübü Kopenhag'la masaya oturmuştu.

        4

        İngiltere'den de talipleri olan Victor Nelsson için Kopenhag'ın bonservis talebindeki inadını aşağı çekmeye uğraşan sarı-kırmızılılar, ödeme planını uzun sürecek şekilde yıllara yayınca Danimarka ekibiyle uzlaşma sağlandı.

        5

        Kopenhag'ın Brondby'yle oynadığı lig maçında oyuna 89. dakikada dahil olan Nelsson kulübüne de bir nevi veda etti. Maçı anlatan spikerin "Galatasaray'da da onu böyle güzel bir atmosfer bekliyor" demesi de dikkatlerden kaçmadı.

        6

        Son yılların en yetiştirici kulüplerinden biri olan Nordsjaelland'ın altyapısında futbola başlayan 22 yaşındaki savunmacı 2019 yılında 3 milyon avroya Kopenhag’a transfer oldu. Kopenhag formasıyla 86 maça çıkan Nelsson, 1 kez fileleri sarstı, iki de gol pası verdi. Victor Nelsson, Danimarka milli takımıyla da 1 maça çıktı.

        7

        LUYINDAMA'YLA YOLLAR AYRILABİLİR

        Victor Nelsson'un transferi sonrasında Christian Luyindama'yla da yolların ayrılması planlanıyor.

        8

        Demokratik Kongo Milli Takımı'nda yaşadığı ağır diz sakatlığının ardından eski performansını sergileyemeyen ve Fatih Terim'in de gözünden düşen savunmacı için gelecek teklifler bekleniyor.

        9

        Sarı-kırmızılı yönetim yaklaşık 8 milyon Euro'ya transfer edilen 27 yaşındaki stoper için 5 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli bekliyor.

        10

        AMINE HARIT BOMBASI!

        Faslı yayın organı Bladi'nin haberien göre Galatasaray'ın gündemine Amine Harit geldi! Schalke 04'ün küme düşmesi sonrasında takımdan ayrılmak isteyen Faslı futbolcunun Galatasaray tarafından takip edildiği ortaya çıktı.

        11

        Yaşadığı sakatlıklar ve diğer başka problemler nedeniyle Schalke'de beklenen patlamayı gerçekleştiremediği kaydedilen Harit'in de bir an önce transfer olmak istediği belirtildi.

        12

        Schalke 04'te de gelecek planları arasında yer almayan Faslı futbolcunun Galatasaray'ı ikinci bir şans durağı olarak gördüğünün altı çizildi.

        13

        Nantes altyapısında yetişikten sonra 2017'de Schalke'nin yolunu yaklaşık 8 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle tutan Harit, Bundesliga'daki 102 maçta 12 gol 18 asistlik performans sergiledi.

        14

        Alt yaş milli takımlarında Fransa'yı tercih eden Harit, A Milli düzeyde ise Fas'ı seçti ve Fas A Milli Takımı formasını da 11 kez terletti.

        15

        "DIENG İÇİN MOHAMED"

        Galatasaray'ın bir süredir takipte olduğu Aiou Dieng'le ilgili olarak Mısır'da flaş bir iddia ortaya atıldı.

        16

        Mısır'da yayın yapan kora11'in haberine göre Al-Ahly ve Galatasaray Dieng pazarlıklarında rakamsal anlaşmaya bir türlü varamadı.

        17

        Sarı-kırmızılılar, Al-Ahly'ye 4,5 milyon dolarlık teklif sunarken Al-Ahly ise bunun neredeyse iki katını talep etti.

        18

        Rakamsal uzlaşma sağlanamayınca sarı-kırmızılılar, Mostafa Mohamed'in bonservisini Zamalek'ten alarak Dieng karşılığında Al-Ahly'ye teklif ettiği öne sürüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ