Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Victor Nelsson'un transferini KAP'a bildirdi - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Kulübü, Danimarkalı stoper Victor Enok Nelsson'un transferi için Kopenhag Kulübü ile resmi görüşmelere başlandığını duyurdu.

        Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) da yer alan açıklamada, "14.10.1998 doğum tarihli Danimarka uyruklu Victor Enok Nelsson'un transferi konusunda Kopenhag ile resmi görüşmelere başlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

         Nelsson transferinin perde arkası!
        Nelsson transferinin perde arkası! Haberi Görüntüle

        Galatasaray Kulübünün, transfer görüşmelerine başladığını duyurduğu Danimarkalı futbolcu Victor Enok Nelsson, İstanbul'a geldi.

        Enok Nelsson, Kopenhag'dan kalkan uçakla İstanbul Havalimanı'na ulaştı. Danimarkalı stoperi, havalimanında sarı-kırmızılı kulübün yetkilileri karşıladı.

        Burada açıklama yapan genç futbolcu "Çok iyiyim, heyecanlıyım. İyi hissediyorum. Neler olacak, göreceğiz. Gerçekten çok mutluyum. Bu yeni meydan okumayı dört gözle bekliyorum. Çözmemiz gereken bazı detaylar var. Henüz bir şey söyleyemem. Görüşmelerin bitmesini bekliyorum. Galatasaray büyük bir kulüp" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ