Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Harvey Weinstein hastaneye kaldırıldı - Magazin haberleri
        1

        Bir süredir hapishanede olan Hollywood'un ünlü yapımcılarından Harvey Weinstein, birçok sağlık sorunu nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

        Yapımcının temsilcisi Craig Rothfeld, Harvey Weinstein'ın Manhattan'daki Bellevue Hastanesi Hapishane Koğuşu'na transfer edildiğini söyledi.

        2

        Craig Rothfeld; "Diyabet, yüksek tansiyon, spinal stenoz, kalp ve akciğerlerindeki sıvı gibi pek çok sağlık sorunu için tedavi görüyor. Ayrıca, Bay Weinstein'ın COVID testi pozitif çıktı ve çift zatürreye yakalandı" dedi.

        3

        Harvey Weinstein, nisan ayındaki temyizde suçlamalardan biri hakkında mahkumiyet kararının bozulmasının ardından, diğer suçlamalarla ilgili Manhattan'da diğer suçmalarla ilgili yargılanmayı bekliyor.

        4

        Harvey Weinstein, hakkındaki suçlamalar 2017'de başladı. Weinstein, Şubat 2020'de ABD'deki mahkeme kararıyla 2006'da bir asistana cinsel tacizde bulunma ve 2013'te bir oyuncuyu tecavüz etme suçlarından 23 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

        5

        2020'de New York'ta verilen mahkumiyet kararının ardından kadınların, uğradıkları cinsel tacizleri sosyal medyada "#MeeToo (ben de)" etiketiyle gündeme getirmesi dünya çapında bir tepkiye dönüşmüştü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ