Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Mehmet Ekici kulüpsüz kaldı! - Futbol Haberleri
        1

        AHMET HAMDİ GİRGİN | HABERTURK.COM

        Süper Lig'de bir zamanlar transfer savaşı çıkartan Mehmet Ekici, yine kulüpsüz kaldı!

        2

        Bayern Münih altyapısından çıkan Mehmet Ekici, Werder Bremen'de 3 sezon forma giydikten sonra Türkiye macerasına başladı.

        3

        2014'te Trabzonspor'a transfer olan oyuncu, burada gösterdiği performans ve frikik golleriyle ligin önemli isimleri arasında sayılmaya başlandı.

        4

        2016/2017 sezonunun devre arası bir hayli hareketli geçti. Kontratının bitmesine 6 ay kala Beşiktaş ve Fenerbahçe adeta birbirine girdi!

        5

        Beşiktaş'a mı gidecek, Fenerbahçe'ye mi gidecek tartışmaları günlerce sürerken Trabzonspor, oyuncu "Fenerbahçe'ye gitmek istiyorum" açıklamasını yapınca kadro dışı bırakıldı.

        6

        Sezonun ikinci devresini tek başına yaptığı idmanlarla tamamlayan Mehmet Ekici, 2017 yazında Fenerbahçe'ye katıldı.

        7

        Ancak işler beklediği gibi gitmedi. Sakatlıklarının etkisiyle ilk sezonunda ligde sadece 3 maçta ilk 11'de sahaya çıkabildi.

        8

        2018/2019 sezonunda ise 12'si ilk 11'de olmak üzere 21 lig maçında forma giydi. 3 gol atarken 1 de asist yaptı. Yine de beklenen performansın yakınından bile geçemedi.

        9

        Sonraki sezonun başında Mehmet Ekici için flaş bir karar çıktı. Gurbetçi oyuncu, Fenerbahçe'nin 28 kişilik Süper Lig kadrosuna dahil edilmedi. Sezonun ilk yarısını sahalardan uzak geçiren Ekici, ligin 2. yarısında kadroya tekrar yazılırken 5'i ilk 11'de 8 maça çıktı. Ve Mehmet Ekici, Fenerbahçe'deki 3 yıllık kontratını tamamlayarak sarı-lacivertli kulübe veda etti.

        10

        2020 yazında Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra birçok kulüp ile adı anılan Mehmet Ekici, geçen sezon hiçbir takıma imza atmadı. 31 yaşındaki oyuncu, bu transfer mevsiminde yine gündeme gelirken dün itibariyle tine takımsız kaldı.

        11

        BOŞTAKİ DİĞER İSİMLER

        Transfer sezonunun dün kapanmasıyla birlikte Mehmet Ekici gibi futbolseverler tarafından tanınan bazı isimler boşta kaldı. İşte o oyuncular:

        12

        Volkan Şen - 34 yaşında

        19

        Ufuk Ceylan - 35 yaşında

        20

        Abdülkadir Kayalı - 30 yaşında

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ