Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Sokak ortasında vurmuştu, tutuklandı | Son dakika haberleri
        1

        Edirne'nin Keşan ilçesinde cadde üzerinde karşılaştığı husumetlisi Emirhan D.’yi (27), tabanca ile vurarak yaralayan Selim U. (46) tutuklandı.

        2

        Olay, dün saat 18.30 sıralarında İspat Cami Mahallesi Kurtuluş Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Selim U., daha önce aralarında husumet bulunan Emirhan D. ile cadde üzerinde karşılaştı.

        3

        Taraflar arasında yaşanan kısa süreli tartışma sırasında Selim U., belinden çıkardığı tabancayla Emirhan D.’ye ateş etti.

        4

        Emirhan D., vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla yaralandı. Cadde üzerinde bulunanlar panik ve korku ile kaçışırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

        5

        Emirhan D., ambulansla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Selim U. ise polis ekiplerine teslim oldu. Selim U.’nun üzerinde yapılan aramada 1 ruhsatsız tabanca, 19 mermi, 2 şarjör ve 1 bıçak ele geçirildi.

        6

        Emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen Selim U., çıkarıldığı hakimlikçe ‘silahla kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklandı.