Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Vitor Pereira pes dedirtti - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / AHMET SELİM KUL

        "Volkan Şen sakat sakat oynuyor. Performansı düştü onun için çıkardım"

        72 dakika sahada kalan Volkan’ın sakatlığı son 15 dakika için mi akıllara geldi?

        "Diego da sakattı, Ozan Tufan daha güçlü olduğu için oyuna aldım"

        Diego madem sakattı neden oynadı? Ozan madem daha güçlüydü niye ilk 11’de değildi?

        "Caner’in sert ortaları var, rakip savunma zor kontrol ediyor"

        Caner Erkin daha etkiliyse böyle bir özelliği olmayan Hasan Ali ile neden başlandı?

        Portekizli hocanın söylemleri ile eylemleri birbirini tutmazken ortaya da trajikomik bir durum çıktı. Sarı-Lacivertliler’in tecrübeli hocasının Torku Konyaspor yenilgisi sonrasında yaptığı açıklamalar ve kafalarda oluşan sorular şöyle:

        Volkan Şen oyundan çıkana kadar iyi performans ortaya koydu, ancak oyundan çıkmadan önce geri gelebilecek kadar iyi değildi. Volkan bir süredir de sakat oynuyor. Bunu gördüğüm için Volkan Şen oyundan çıktı. Oyundan alındığı 72. dakikaya kadar takımın en iyisi olan ve o dakikalarda bile hücumda takımını ayakta tutan Volkan’ın sakat sakat oynaması son 15 dakika için mi aklına geldi? Kaldı ki Volkan bile çıkarılışına isyan ederek el kol hareketlerle tepkisini gösterdi.

        Diego da bir sakatlığını kontrol ederek yoluna devam etmeye çalışıyor. Ozan’ın fizik anlamda güçlü olduğunu düşündük. Diego Ribas zaten istenileni veremiyor bir de sakat. O zaman neden bu haliyle ilk 11’de yer aldı. Madem Ozan Tufan daha güçlü neden genç oyuncu ilk 11’de yer almadı?

        Hasan Ali çıktı, yerine Caner’i aldık. Caner’in sert ortalarına ihtiyacımız vardı, onun ortaları zor kontrol ediliyor. Caner Erkin’in bu özelliğini herkes biliyor. O zaman madem Fenerbahçe’nin bu tip ortalara ihtiyacı var, böyle bir özelliği olmayan Hasan Ali Kaldırım ile neden başlandı? Değişiklik yapılmak için de neden 83. dakikaya kadar beklendi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ