Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Almanya Marco Reus transfer, Borussia Dortmund, Marco Reus transfer, alman basını iddia, Marco Reus sözleşme - Futbol Haberleri

        Bild gazetesinde yer alan habere göre, Borussia Dortmund ile 2017'ye kadar mevcut sözleşmesi bulunan Alman Milli futbolcunun, yeni kontrat yapmak istemediği ve kulüpten gelen isteği reddettiği belirtildi.

        Real Madrid, Bayern München, Liverpool ve Manchester United'ın transfer listesinde bulunan 25 yaşındaki futbolcunun kontratındaki serbest kalma bedeli 25 Milyon Euro.

        Dortmund'un, sezon sonunda ayrılığı kafasına koyan ortasaha futbolcusunu ikna çalışmalarına devam edeceği ancak olumlu sonuç alamaması durumunda transferin önünde duramayacağı da belirtildi.Reus, geride kalan sezonda 44 resmi maçta sahaya çıkmış ve 23 gol atıp 22 de asist yapmıştı.

        Alman futbolunun parlayan yıldızlarından olan Reus, 2012 yazında Mönchengladbach'tan 17.5 Milyon Euro bedelle Dortmund renklerine bağlanmıştı.

        Borussia Dortmund'un alt yapısından yetişen ve 2 sezon Rot Weiss Ahlen forması giydikten sonra 2009 yazında Mönchengladbach'a transfer olan Marco Reus, burada toplam 97 lig maçına çıkmış ve 36 gol atıp 24 de asist yaparak müthiş bir istatistik tutturmuştu.

        2012'de Almanya'da yılın en iyi futbolcusu seçilen Reus, Almanya Milli takım formasını ise 23 defa terletip 7 kez fileleri havalandırdı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ