Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Genç kız cin çıkarma seansında öldü! VİDEO

        Antakya'nın Harbiye Beldesi, Hürriyet Mahallesi'nde yaşayan Kaya ailesi, ruh sağılı bozulan kızları Emrah Kaya'yı (24) tedavi ettirmek için Adana'daki Dr. Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürdü. Kız daha sonra hastaneden taburcu oldu.

        VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

        Aile, kızlarını iyileştirmesi için evlerine çağırdıkları A.Y. adlı cinci hocadan da yardım istedi. A.Y., Emrah Kaya'yı bir odaya alarak, cinlerini çıkartmak için seansa başladı. Bu arada, hiç kimsenin odaya alınmadığı cin çıkartma seansı sırasında Emrah Kaya hayatını kaybetti. Olayın jandarmaya bildirilmesinden sonra Emrah Kaya'nın cenazesi, savcılık talimatıyla otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Emrah Kaya'yı boğarak öldürdüğü iddia edilen A.Y. ise yakalanarak gözaltına alındı.

        Jandarmada ifadesi alınan A.Y., daha sonra çıkarıldığı mahkemece "kasten adam öldürmek" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerinin ardından Emrah Kaya'nın cenazesi, ailesi tarafından Harbiye Şıh Yusuf Mezarlığı'nda toprağa verildi.

        Emrah Kaya'nın ailesi açıklama yapmaktan kaçınırken, amcası Ali Kaya olayın yaşandığı gün kendisinin Adana'da olduğunu belirterek, "Böyle bir ölümün yaşandığını bana bildirdiler bende o yüzden geldim.Geldiğimde bana anlatılan kızla hoca odaya geçmiş dua etmeye başlamışlar. Sonrada ölmüş. Ama kendisi mi öldürmüş yoksa eceliyle mi ölmüş bilmiyorum. Bunu ancak Allah bilir. Birde otopsinin sonucunda belli olur" dedi.

        Genç kızı öldürdüğü öne sürülen A. Y.'nin teyzesinin oğlu Bedi Şehlen ise A.Y.'nin cinayet işleyeceğine inanmadığını söyledi. Yaklaşık 4 yıl öncesine kadar A.Y.'nin Suudi Arabistan'da olduğunu ve burada din eğitimi gördüğünü belirten Şehlen "Evli birisidir. Cinayet işleyeceğini zannetmiyorum. Biz sürekli beraberdik, kahvede birlikte oturup oyun oynardık. Anormal bir durumu yoktu. Kız da zanlının akrabasıdır. Neden böyle bir şey yapsın ki?" diye konuştu.

        Bu arada, GFenç kızın Adana'daki Dr. Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nden kaçırıldığı iddiası isedoğru çıkmadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ