Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Burak Özçivit ailesiyle balık avına çıktı - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu çift Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in tatili tam gaz devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda oğulları Karan ile birlikte soluğu Bodrum'da alan çift, tatillerinden kesitleri de takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor.

        2

        "KARAN'IN GU GU'SU"

        Önceki gün olta balıkçılığı yöntemiyle avlanan Burak Özçivit, büyük bir balık yakaladı. Özçivit, tuttuğu balığı oğluna da göstermeyi ihmal etmedi. Karan'ın gördüğü balık karşısında yaşadığı heyecan objektiflere böyle yansıdı. 36 yaşındaki oyuncu, paylaşımını "Karan'ın Gu Gu'su..." notuyla Instagram'dan yayınladı.

        3

        "BU DOLABA NASIL SIĞACAK?"

        Eşini tebrik eden Fahriye Evcen'de Burak Özçivit'in gönderisine, "Bu dolaba nasıl sığacak?" diyerek, esprili bir yorum yaptı. Instagram'da 18,4 milyon takipçisi bulunan Özçivit'in paylaşımları kısa sürede 700 binden fazla beğeni aldı.

        4

        AİLE YEMEĞİ

        Her sene olduğu gibi geleneği bozmayan çift, geçtiğimiz günlerde Karan'ın yemek yemeyi en çok sevdiği restoranda objektiflere yansımıştı. İkili, böylelikle diğer ünlülerin aksine Bodrum'da ekonomik bir tatil yapılacağını da gözler önüne sermişti.

        5

        MAVİ TURA ÇIKTILAR

        Sezonun yorgunluğunu atıp, bol bol dinlenen Özçivit ile Evcen, geçtiğimiz günlerde mavi tura da çıkmıştı. Gümüşlük'ten tekneye binerek denize açılan ünlü çift, yaklaşık üç saat sonra geri dönerken objektiflere yansımıştı.

        6

        TEKNENİN DÜMENİNE GEÇTİ

        Teknenin dümeninde yer alan ünlü oyuncuyu görenler, "Burak kaptan geliyor" diyerek, espri yapmıştı. Beyazlara bürünen ünlü çiftin rahat kıyafetler tercih ettiği görülmüştü.

        7

        "KARAN İÇİN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUM"

        Öte yandan 2017 yılında Burak Özçivit ile dünyaevine giren ve 2019'da oğlu Karan'ı kucağına alan Fahriye Evcen, katıldığı bir etkinlikte evliliği hakkında samimi açıklamalarda bulunmuştu.

        Ünlü oyuncu, "Mutlu bir aile tek temel prensibe dayanıyor; o da sevgi... Burak çok iyi bir baba. Şefkatli, ilgili, hassas... Empati yeteneği oğlumuz doğduktan sonra daha da arttı. Karan için en iyisini yapmak için çabalıyorum." demişti.

        8

        "ZAMAN ZAMAN ZORLANDIM"

        Evcen, "Zaman zaman zorlandığım, uykusuz geceler geçirdiğim elbette oluyor. Anneler bilir; bazen saçını tarayacak vakit bile bulamazsın. Gündüzleri asla televizyon açmıyorum. Karan ile oyun oynuyorum. Onu izlerken dalıp, gidiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        9

        "ZAMAN RİTMİM TEPETAKLAK OLDU"

        Fahriye Evcen, Karan'ın doğmasından sonraki süreçle ilgili, "Zaten tempolu bir iş yapıyorum ama hep zamanı çok iyi yönettiğimi düşünüyordum. Kendimle gurur duyarken, hayatıma bir bebek girdiğinde aslında işin hiç de öyle olmadığını, bebeğin benim ritmimi tepetaklak ettiğini gördüm. Çünkü bebeğin kendi ritmi var ve anne ona zaman ayırmak zorunda. Uzun süre kimseden destek almadım. Burak'ın da katkısı oldu." demişti.

        10

        "HASSASLAŞTIM"

        Ünlü isim, annelik sonrası duygularındaki değişimi, "Anne olduktan sonra daha hassaslaştım. İki temel sorun içimi çok acıtmaya başladı. 'Her bebek eşit şartlarda mı büyüyor? Her aile eşit şartlarda bebeğine bakabiliyor mu?' konusunu çok derinden hissetmeye başladım." sözleriyle anlatmıştı.

        11

        "BURAK ÇOK İYİ BİR BABA"

        Eşi Burak Özçivit’in de çok iyi bir baba olduğunu dile getiren Fahriye Evcen, "Yardım anlamında çok şanslıyım. Orada babanın da desteği olması önemli. İki senedir uykusuz yaşıyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        12
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ