Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Bilgi Ekonomi Canlı altın fiyatları son dakika 8 Temmuz! Altın fiyatları düşüyor! Bugün çeyrek altın, gram altın fiyatı ne kadar oldu?
        1

        ABD Merkez Bankası (Fed), ülkede enflasyonun bu yıl mütevazı bir ilerleme kaydettiğini ancak enflasyonun sürdürülebilir bir şekilde yüzde 2 hedefine hareket ettiğine dair daha fazla güven kazanana kadar politika faizini düşürmeyi beklemediğini belirtti.

        Banka tarafından ABD Kongresi için yılda iki kez hazırlanan yarı yıllık Para Politikası Raporu'nun temmuz sayısı yayımlandı.

        Fed Başkanı Jerome Powell'ın haftaya Kongre'de sunacağı raporda, "Enflasyon geçen yıl belirgin şekilde azaldı ve bu yıl mütevazı bir ilerleme kaydetti ancak Federal Açık Piyasa Komitesinin (FOMC) yüzde 2'lik hedefi üzerinde kalmaya devam ediyor." ifadeleri kullanıldı. Peki, tüm bu gelişmeler altın fiyatlarına nasıl yansıdı? İşte, 8 Temmuz 2024 çeyrek altın ve gram altın alış-satış rakamları...

        2

        ALTIN FİYATLARI DÜŞÜYOR!

        Gram altın Pazar günü kapanışı 2 bin 510 liradan yaparken; 8 Temmuz Pazartesi günü 2 bin 497 TL'den işlem görüyor. Çeyrek altın ise 4 bin 17 liradan, 3,996 liraya geriledi.

        GÜNCEL ALTIN FİYATLARI ALIŞ-SATIŞ TABLOSU İÇİN TIKLAYIN

        3

        GRAM ALTIN FİYATI

        Alış: 2.497,4970

        Satış: 2.498,2440

        CANLI GRAM ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ