Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Avrupa Prensi saray bahçesinde vuruyorlardı!

        İngiltere Kraliyet Ailesi'nin konutu Buckingham Sarayı'nın güvenliği komediye döndü. Geçen hafta bir hırsızın saraydaki önemli salonlardan birine girmesi yetmiyormuş gibi bu kez de iki polis, Kraliçe 2'nci Elizabeth'in ortanca oğlu Prens Andrew'a (53) silah doğrultup kim olduğunu sordu. İngiliz basının yer alan habere göre geçtiğimiz pazartesi akşamı iki hırsızın tutuklanmasının ardından saraydaki güvenlik artırıldı. Ağustos ayından beri Kraliçe İskoçya'daki Balmoral Şatosu'ndaydı ama Prens Andrew saraya gidip akşam 18.00'de bahçesinde yürüyüş yapmak istedi.

        Prens'i gören ve tanımayan saray çalışanları "Yine şüpheli biri var" diye polise bildirdi. İddiaya göre polis de Prens'in suratına silah dayayıp yere yatırdı. Saray çalışanlarından biri, polisin Prens'e "Ellerini yukarı kaldır ve yere yat" dediğini belirtirken Metropolitan Polisi, "Kesinlikle silah doğrultulmadı ve böyle bir şey olmadı" açıklaması yaptı. Sarayda yaşamayan Prens'in bu durumdan hiç hoşlanmadığı, sorguladıkları kişinin Prens olduğunu fark eden polislerin de çok utandıkları belirtildi.

        POLİS VURABİLİRDİ

        Gazeteler, polisin Prens Andrew’u vurma tehlikesinin yarım dakika sürdüğüne dikkat çekti. Korumaların Prens Andrew’u nasıl tanımadıkları merak konusu oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ