Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de sıcak saatler! (Son dakika transfer gelişmeleri) - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Habertürk Spor'dan Ahmet Hamdi Girgin'in haberine göre; transferin hızlı takımı Fenerbahçe, şampiyonluk hedefi için kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor...

        2

        Habertürk Spor'un geçtiğimiz hafta okuyucularına duyurduğu gelişmeler resmiyete kavuşmak üzere!

        3

        JOSE SOSA

        1.5 milyon euro'dan 2 yıllık anlaşma yapıldığını belirttiğimiz Jose Sosa'nın hafta içerisinde resmi sözleşmeyi imzalayıp Topuk Yaylası'ndaki kampa katılması bekleniyor.

        4

        DIEGO PEROTTI

        İtalyan ekibi Roma'nın henüz maçları bitmeden prensip anlaşmasına varılan Perotti de Kanarya'ya çok yakın. Tatilini sürdüren Arjantinli'nin transferi resmi imzaya kaldı.

        5

        SİNAN GÜMÜŞ

        Eski Galatasaraylı oyuncuyla anlaşıldı. Resim açıklamanın bugün yapılması bekleniyor.

        6

        MAURICIO LEMOS

        Fenerbahçe, Uruguaylı futbolcuyla geçtiğimiz günlerde kesin anlaşmaya vardı ancak listedeki diğer isimler nedeniyle şimdilik bekletiliyor.

        7

        BASTOS

        Vedat Muric pazarlığı sırasında Lazio'dan Bastos konusunda da görüşme yapıldı. Transferde sorun yok. Daha iyisi bulunamazsa imzayı atacak.

        8

        MALANG SARR

        Listedeki en zor isim için çabalar sürüyor. Sarı-lacivertli taraftarlar da oyuncuyu mesaj yağmuruna tutarken 21 yaşındaki stoper adı Avrupa'dan birçok takımla anılıyor.

        9

        FEDOR SMOLOV

        Geçtiğimiz hafta belirttiğimiz gibi Fenerbahçe'ye gelmeye hazır. Forvet bölgesi için birçok isim menajerler tarafından kulübe öneriliyor. Henüz kesin karar verilmiş değil. Vedat'ın muhtemel ayrılığıyla birlikte 2 forvet transferi gerçekleşebilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ