Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Mustafa Muhammed sakatlandı! - Galatasaray Haberleri

        Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Dinamo Bükreş'le karşılaşan Galatasaray'da talihsiz bir sakatlık yaşandı! Mısır Milli Takımı'yla Olimpiyat Oyunları'na gitmeyen Mustafa Muhammed maçın ilk dakikalarında sakatlandı!

        Ceza sahasında topla buluşan ve sol taraftan kaleyi düşünen Mısırlı golcü sonrasında yerden kalkamadı. Bir süre saha içerisinde tedavi edilen Mustafa Muhammed'in oyuna devam edemeyeceği anlaşılınca yerine Ali Yavuz Kol dahil oldu.

        Galatasaray'dan konuya dair bir açıkala geldi. Sarı-kırmızılıların internet sitesinden yapılan açıklamada Muhammed'in dizinde herhangi bir bağ yaralanmasına rastlanmadığı ve çekilen MR'lar sonrasında sol dizinde kemik ödemi ve kapsülde kanama tespit edildiği belirtildi. Galatasaray'dan yapılan açıklama şöyle:

        "Dinamo Bükreş ile oynanan hazırlık maçının beşinci dakikasında oyundan çıkan oyuncumuz Mostafa Mohamed’in soyunma odasında yapılan ilk muayenesi sonrası sol dizinde esneme, sol ayak bileğinde darbeye bağlı ödem, gerçekleştirilen acil MR tetkiklerinde ise sol dizinde kemik ödemi ve kapsülde kanama tespit edilmiş, herhangi bir bağ yaralanmasına rastlanmamıştır.

        Buna ek olarak sol ayak bileği MR’ında kemik ödemi ve eklem kapsülünde kanama mevcut olan oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır"

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ