Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri! İtalya'dan Nainggolan bombası! Transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'da gündem santrfor ve orta saha takviyeleri! Teknik direktör Fatih Terim, yeni sezon hazırlıklarının sürdüğü Avusturya'da Abdurrahim Albayrak ile bir araya gelerek yönetimden transfer talebinde bulundu.

        2

        Tecrübeli çalıştırıcı, transferlerin kampa katılmasının önemine vurgu yaparak orta saha ve santrfor transferlerinin bir an önce bitirilmesini istedi.

        3

        Bu kapsamda çalışmalarına hız veren sarı-kırmızılılarda daha önce Victor Wanyama, Morgan Schneiderlin ve Josef de Souza'yı gündemine alan Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı.

        4

        İtalyan Corriere Dello Sport gazetesinin haberine göre Inter'in kadroda düşünmediği Radja Nainggolan'ın yeni durağı Türkiye olabilir.

        5

        ORTA SAHADA SERI'NİN PARTNERİ

        Çin'den gelen cazip teklifleri ''Avrupa'da oynamaya devam etmek istiyorum'' diyerek geri çeviren 31 yaşındaki futbolcunun Galatasaray'da Seri'nin partneri olabileceği belirtildi.

        6

        KİRALIK TEKLİF YAPILACAK

        Galatasaray'ın Radja Nainggolan için sadece kiralık teklifi yapabileceği, Inter'in de zaten kadroda düşünmediği yıldız futbolcunun maaşından kurtulmak istediği için teklife olumlu bakabileceği kaydedildi.

        7

        Inter'in geçen sezon Roma'dan 38 milyon euro bonservis bedeli ile kadrosuna kattığı Belçikalı orta sahanın İtalyan kulübü ile 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

        8

        FALCAO'DA KRİTİK HAFTA

        Santrfor için ilk hedef halinde olan Radamel Falcao'dan vazgeçilmiyor! Copa America sonrasında tatile çıkan ve tatilinin ardından Monaco'nun Portekiz'deki kampına katılan Kolombiyalı yıldızda kritik haftaya girildi.

        9

        Daha önce yıldız golcüyle prensipte anlaşan Galatasaray, Monaco'yla görüşmeye de devam ediyor.

        10

        Yılda yaklaşık 8 milyon Euro alan Falcao'nun maliyetinden kurtulmak isteyen ve yeniden yapılanma sürecinde olan Monaco, Kolombiyalı yıldızı bonservissiz bırakmak istemiyor.

        11

        Roma ve Valencia'nın da Falcao için devreye girdiği öne sürülürken İtalyan temsilcisinin Falcao defterini kapattığı haberleştirildi.

        12

        Falcao'nun Portekiz'de yönetimle görüşerek geleceğinin bir an önce belirlenmesini isteyeceği öğrenildi.

        13

        Galatasaray'ın bu transferde önümüzdeki hafta sonuna kadar olumlu ya da olumsuz aksiyonlar alması bekleniyor.

        14

        B PLANI MBWANA SAMATTA!

        Galatasaray, Radamel Falcao transferinin olumsuz sonuçlanması durumunda Samatta planını devreye sokacak.

        15

        Sarı-kırmızılı yönetimin golcü adayları arasında yer alan Mbwana Samatta ve kulübü Genk ile anlaşmaya vardığı ifade edilirken, Galatasaray'ın nihai girişim için beklediği kaydedildi.

        16

        Star'da yer alan habere göre Falcao'da sonuna kadar şansını zorlayacak olan sarı-kırmızılılar, hedefine ulaşamazsa hemen Samatta için devreye girilecek. Galatasaray golcü transferinde son hamleyi yapmak için Diagne'nin transferini de bekliyor.

        17

        Geride kalan sezon Genk formasıyla 51 maça çıkan Mbwana Samatta 32 golün altına imza attı.

        18

        Beşiktaş'ın Genk ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi grup maçlarında da forma giyen Samatta, siyah-beyazlıları İstanbul'da 4-2 yendikleri maçta, 2 gol atarken, 1 de asist yaptı.

        19

        WANYAMA'DAN VAZGEÇİLMİŞ DEĞİL!

        Avusturya'daki hazırlık kampında istediği sonuçları alamayan ve RB Leipzig ile Augsubrg'a mağlup olan Galatasaray'da Fatih Terim, orta saha için "Acil takviye" çağrısı yapmıştı.

        20

        Bunun üzerine harekete geçen sarı-kırmızılı idareciler, daha önce görüşmeler yaptığı Victor Wanyama için yeniden harekete geçti.

        21

        Tottenham'da satış listesine konmasına rağmen takımdan ayrılmak istemeyen Kenyalı oyuncu için kulübüyle prensipte el sıkışan Galatasaray'ın, Wanyama'yla bir kez daha bir araya geleceği öğrenildi. Galatasaray, Wanyama'yı ikna edebilirse bir an önce transferi bitirip, oyuncuyu kadroya dahil etmeye çalışıyor.

        22

        Bu transferde hedefe ulaşılamazsa, rota Everton'da oynayan Morgan Schneiderlin ile Al Ahli forması giyen Josef de Souza'ya dönecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ