Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray SON DAKİKA: Galatasaray'ın Karagümrük maçı muhtemel 11'i - Galatasaray Haberleri
        1

        Süper Lig’de bugün Fatih Karagümrük deplasmanına konuk olacak Galatasaray, son haftalardaki çıkışını sürdürmenin hesaplarını yapıyor.

        2

        Habertürk Spor'dan Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre, 3 futbolcusunu Kovid-19 nedeniyle izole eden Sarı-Kırmızılılar’da teknik direktör Fatih Terim, kafasındaki ilk 11’de değişiklik yapmak zorunda kaldı.

        3

        Geçtiğimiz haftayı “bay” geçerken rakiplerinin puan kaybetmesiyle oynamadan avantaj yakalayan Cimbom, bu haftayı da kayıpsız geçmek istiyor.

        4

        Zorlu maç öncesi oyuncularıyla bir toplantı gerçekleştiren teknik direktör Fatih Terim de rakiplerini psikolojik baskı altına almanın planlarını yapıyor.

        5

        Karagümrük maçını kazanıp rahat bir hafta sonu geçirmek isteyen İmparator’un, “Bu hafta rakiplerimiz bizden sonra sahaya çıkacak… Eğer bir kazanırsak, onları strese sokabiliriz. Sahadan 3 puanla ayrılıp haftayı rahat geçirelim… Biz kazanalım, onlar düşünsün” ifadelerini kullandığı kaydedildi.

        6

        MUHTEMEL 11

        Okan Kocuk