Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (9 Nisan 2019 Salı)
        1

        Ay İkizler’de ilerlerken Mars ile kavuşumda. Gün boyu öfkenin insanın içini kemiren, ilkel güdüleri harekete geçiren doğasını anlayıp, pozitif yaratım içinde olmak önemli. Bilgi ve merakı pekiştiren bir gündeyiz. Entelektüel beceriler, eğitim öğretim faaliyetleri, pozitif meraktan doğan yeni yaratımlara yoğunlaşmak faydalı olur. Ayurvedik Astroloji’de günü verimli geçirmek için renklerden istifade edilir.

        Günün rengi: Krem

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu mantık, muhakeme ve sezgisel becerileri dengelemek önemli. Risk almamaya dikkat edin. Eğitim, iletişim, halkla ilişkiler faaliyetleri öne çıkıyor. Öfke, ego savaşları ve çıkar çatışmaları yaşanabilir.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu özgürlük arayışınız yüksek. Bir süredir farkında olduğunuz ifade edemediğiniz düşünceler açığa çıkarken eskiden hassasiyet gösterdiğiniz konularda daha olgun davranacaksınız.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde öfkeli güdülerle hareket edebilirsiniz. Günlük arzularla ruhsal ihtiyaçları dengelemek faydalı olur. Becerilerinizi göstereceğiniz imkanlar gelişebilir. Telaştan kaçınmak önemli.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde öfkeli tutumlar çatışmalar yaşanabilir. İlerleme kaydetme arzunuz telaşlı tepkilere yol açabilir. Gün boyu bedenin güçlenmesi, sağlık hassasiyetlerini gidermek adına bütüncül çözümler öne çıkıyor.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişim becerinizi açığa çıkaran ancak zorlayıcı bulduğunuz etkiler altındasınız. Yaratıclık, hayal gücüne dayalı özgün işler yapmaya yoğunlaşın. Gün boyu tutkular, aşk alanında neşeli başlayan gündem öfkeli olaylara dönüşebilir.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu öfkeli söylemlere takılıp kalabilirsiniz. Ertelediğiniz arzularla yüzleşmek durumundasınız. Ev ya da çalışma alanında değişikliğe yoğunlaşırsanız çabalarınızın karşılığını alırsınız

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün yüksek enerjiyle pek çok işe yetişebilirsiniz. Gün içinde öfkeli söylemler artabilir. Beklediğiniz haberler, varsa evraklar gelebilir. Cesaret ve yenilenme enerjisiyle güne başlıyorsunuz sürmesi için dengeyi koruyun.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu kriz yönetimi ile uğraşabilirsiniz. Sağduyulu tutumlar önem kazanıyor. İletişim, yazı, entellektüel faaliyetler günü verimli kılar. Çiğ sebze yemeklerine karşı tedbirli olun, sindirim hassasiyeti olabilir.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün bireysel veya profesyonel ilişkilerde dengeyi korumak önemli. Yenilenme arzunuzu artıran içsel ihtiyaç iyice belirginleşiyor bu sebeple tepkisel tutumlar artabilir. İyimser ve neşeli tutumları sürdürme çabanız önemli.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu ihtiyaçlarınızın karşılanması için güven duygusunu sürdürmek önem kazanıyor. Pesimist fikirlere takılıp kalırsanız çözümsüzlük sizi yoracaktır. Günlük işler hızlı ilerleyecek ancak telaştan ve öfkeden kaçınmak önemli.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün önemli hedefleri gerçekleştirmenin tatminini yaşayabilirsiniz. Farkındalığınız harekete geçiren olaylar gelişebilir. Gün boyu sert söylemlerden kaçınmak ifadenin gücünün farkında olmak önemli.

        13

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu pasif agresif bir yaklaşım sergileyeceksiniz. Bir yandan hayatın içinde aktif olmak isterken kaygılarla boğuşabilirsiniz. Sabah saatlerinde ailevi hassasiyetler, gergin söylemler artabilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ