Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kourtney Kardashian ile Travis Barker aşk yaşıyor! Son dakika magazin haberleri
        1

        Kourtney Kardashian (41) ile müzisyen Travis Barker (45) Los Angeles'ta görüntülenmişti. Bir restoranda objektiflere takılan çift, paparazzilere rağmen rahat tavırlar sergilemiş ve aşk iddialarını da beraberinde getirmişti.

        2

        Kardashian, yaklaşık bir haftadır konuşulan dedikodulardan sonra birlikteliğini ilan etti. TV yıldızı, sevgilisiyle el ele tutuştuğu fotoğrafı paylaştı ve Travis Barker ile aşk yaşadığına ilişkin çıkan haberleri doğruladı.

        People dergisinin iddiasına göre; Kardashian ve Barker birbirlerini çok uzun zamandır tanıyordu. İkilinin samimiyeti ilerledi ve aşka dönüştü.

        3

        Çifte yakın bir kaynak, "Her ikisi de bazen tek başlarına bazen de birlikte çocuklarına vakit ayırıyorlar. Birbirleriyle yıllardır arkadaş olmanın da getirdiği avantajla iyi geçiniyorlar" dedi.

        4

        Travis Barker da ilk evliliğini Melissa Kennedy, ikinci evliliğini de Shanna Moakler ile yaptı. Barker'ın da bu ilişkilerinden Alabama Luella ve Landon Asher adında iki çocuğu var.

        5

        Kardashian'ın, uzun süre birlikte olduğu Scott Disick ile ilişkisinden, Mason, Penelope ve Reign Aston adında üç çocuğu bulunuyor.

        6

        YAKIN ÇEVRESİ UYARDI!

        Ünlü TV yıldızı Kim Kardashian'ın ablası Kourtney Kardashian'ın yaşadığı yoğun gece hayatı yakın çevresini endişelendirmeye başlamıştı.

        40 yaşındaki üç çocuk annesi Kardashian'ın, artık biraz daha sakin bir hayat yaşaması gerektiğini düşünen arkadaşlarının ünlü yıldızı 'biraz yavaşlaması' konusunda uyardığı iddia edilmişti.

        7

        ABD magazin basınındaki haberlere göre; Arkadaşları, Kardashian'ın partilerden eve sabahın ilk saatlerinde döndüğünü ve ertesi gün de öğleden sonra saatlerine kadar uyuduğunu anlattı. Kourtney Kardashian'ın haftanın beş gecesi dışarıda olduğu ve aslında çok da iyi tanımadığı kalabalıklarla vakit geçirdiği belirtildi.

        Yakın çevresinin Kardashian'ı bu hayat tarzından uzaklaşması gerektiği konusunda uyardığı konuşuluyor.

        8

        GERİDE KALMAK İSTEMİŞTİ

        Kris Jenner ile Robert Kardashian'ın en büyük çocuğu olan Kourtney Kardashian, bir süre önce ailesiyle birlikte kamera karşısına geçtiği Keeping Up With The Kardashian adlı TV programında biraz daha geri planda kalmak istediğini söylemişti.

        Kardashian, çocuklarıyla biraz daha fazla vakit geçirmek için böyle bir karar verdiğini açıklamıştı.

        9
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ