Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Miss Universe 2019 kazananı belli oldu? Türkiye'den Bilgi Nur Aydoğmuş dereceye girdi mi?
        1

        Miss Universe güzellik yarışmasının birincisi belli oldu.

        2

        ABD'nin Georgia eyaletinin Atlanta şehrinde 68. kez düzenlenen Miss Universe 2019'da birincilik tacının sahibi Güney Afrikalı Zozibini Tunzi oldu.

        3

        Tunzi, "Ten rengi ve saç şekli benim gibi görünen kadınların asla güzel olmadığını düşünen bir dünyada büyüdüm. Artık bu düşünce bugün sona erdi" dedi.

        7

        Miss Meksika Sofía Aragón, Miss Tayland Paweensuda Drouin, Miss Endonezya Frederika Cull, Miss Fransa Maëva Coucke, Miss İzlanda Birta Abiba, Miss Peru Kelin Rivera, Miss Kuzey Afrika Zozibini Tunzi, Miss Porta Riko Madison Anderson, Miss Kolombila Gabriela Tafur Nader and Miss ABD Cheslie Kryst son 10 isim arasına kaldı.

        8

        Yarışmada Türkiye'yi temsil eden Miss Turkey Universe 2019 Bilgi Nur Aydoğmuş, finalde yer alamadı.

        9

        Aydoğmuş Instagram'dan yaptığı açıklamada "Hayatımın en güzel yolculuğu bugün sona erdi. Benimle olan, bu yolculukta beni destekleyen, güzel enerjiler gönderen herkese çok teşekkür ederim" dedi ve yeni kainat güzeli Zozibini Tunzi'yu tebrik etti.

        10

        Ünlü sunucu Steve Harvey, 2015 yılında olduğu gibi bu yılki yarışmada da Ulusal Kostüm birincisini yanlış anons etti. Harvey, "Hafta başında Ulusal Kostüm yarışması tamamlandı. Kazanan Miss Filipinler..." derken, Malezya Güzeli Shweta Sekhon, kibar bir şekilde Harvey’i uyararak, "Filipinler değil, Malezya" dedi. Harvey daha sonra, "Size bir şey açıklayayım. Sadece promter’i okuyorum. Şimdi düzeltmeye çalışıyorlar. Bana 2015’te yaptıklarının aynısı" cümleleriyle hatanın kendisinde olmadığını açıkladı.

        11

        İşte ilk ona kalan isimler ve Miss Universe 2019'dan renkli görüntüler...

        12

        2019 Miss Turkey ikincisi Bilgi Nur Aydoğmuş'un Instagram'dan paylaştığı fotoğraflar...