Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Şampiyon olup giden hocalar! Sergen Yalçın... - Futbol Haberleri
        1

        Beşiktaş'ta Sergen Yalçın ile yapılan kontrat uzatma görüşmeleri 33 günün ardından olumsuz noktalandı.

        2

        Rıdvan Dilmen, başarılı çalıştırıcının yeni sezonda görev almayacağını ilettiğini açıklarken akıllara futbolumuzda ve dünyada yaşanan benzer hikayeler geldi. İşte başarılarına rağmen yola devam edilmeyen teknik adamlar.

        3

        Fatih Terim

        2012 ve 2013'te Galatasaray'ı üst üste 2 şampiyonluğa taşıyan Fatih Terim, başkan Ünal Aysal'la yaşadığı sorunların ardından yeni sezon başında takımdan ayrılmış ve 3. dönemi böylece sona ermişti.

        4

        Ersun Yanal

        Fenerbahçe'yi 2013-14 sezonunda nisan ayında şampiyonluğa taşıyan Ersun Yanal, taraftarın gönlünde taht kurmuştu. Ancak tecrübeli çalıştırıcı yeni sezona başlayamadan takımdan gönderildi.

        5

        Okan Buruk

        Başakşehir'i 2019-2020 sezonunda tarihin ilk lig şampiyonluğuna taşıyan Okan Buruk, geçen sezona yapılan kötü başlangıcın ardından takımıyla yollarını ayırmak zorunda kaldı.

        6

        Hamza Hamzaoğlu

        2014-15 sezonunun yarısında Galatasaray'ı devralıp sezonu 3 kupayla kapatan Hamza Hamzaoğlu için işler ertesi sezon istediği gibi gitmedi. Devre arasını bile göremeden görevine son verildi.

        7

        Mircea Lucescu

        Galatasaray'ı 2001-2002 sezonunda şampiyonluğa taşılan Mircea Lucescu, kulübe 3. yıldızı da taktırdı. Ancak sezon sonunda Rumen teknik adamla yollar ayrılırken Luce, 100. yılında şampiyon yapacağı Beşiktaş'a gitti.

        8

        Antonio Conte

        Bu sezon Inter'i 11 yıl aradan sonra şampiyon yapan Conte, Juventus hegemonyasına da son verdi. Ancak maddi gerekçelerden ötürü Milano ekibiyle yollarını ayırmak zorunda kaldı.

        9

        Maurizio Sarri

        2019/2020 sezonuna Juventus'ta başlayan İtalyan hoca, takımını üst üste 9. lig şampiyonluğuna ulaştırdı. Ancak Avrupa'da beklenen başarının gelmelesinin ardından yönetim Sarri ile yollarını ayırdı.

        10

        Karl-Heinz Feldkamp

        Galatasaray'ı 1992-93 sezonunda averajla Beşiktaş'ın önünde şampiyonluğa taşıyan Feldkamp, Kartal'ın 3 yıllık serisine de son verdi. Ancak buna rağmen yola devam edilmedi.

        11

        Fabio Capello

        Real Madrid'i 1996-1997 ile 10 sezon sonra yani 2006/2007'de şampiyonluğa taşıyan İtalyan teknik adam, söz konusu iki sezonda da yönetimle anlaşamayıp görevine devam edemedi.

        12

        Cevat Güler

        2007/2008 sezonunda Galatasaray'a geri dönen Feldkamp, bitime 6 hafta kala görevinden alınmıştı. Yerine geçen Cevat Güler, Galatasaray'ın başına geçip 6'da 6 yaparak takımı şampiyonluğa ulaştırdı. Ancak sezon bitimiyle hem geçici olarak geldiği teknik direktörlükten hem de yardımcı antrenörlük görevinden alındı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ