Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Şişli'de hastane önünde ünlü çiftin oğlu bıçaklanarak öldürüldü

        Şişli'de, dünyaca ünlü şarap ithalatı yapan bir firmanın sahipleri Randolph Ward Mays ve eşi Figen Mays’in 17 yaşındaki oğlu Emre Tyler Mays, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi acili önünde, kendisini akrabalarını yaralayan kişiye benzeten Akın K. tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Katil zanlısı Akın K., polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

        İKİ KARDEŞ KAVGA ETTİ

        Habertürk'den Mustafa Şekeroğlu'nun edindiği bilgiye göre olay, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi acilinde 02.00 sıralarında meydana geldi.

        Emre Tyler Mays
        Emre Tyler Mays

        Dünyaca ünlü şarapları ithal eden bir firmanın sahibi olan Figen Mays ile Randolp Ward Mays çiftinin iki oğlu henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga etti.

         Randolph Ward Mays ve eşi Figen Mays
        Randolph Ward Mays ve eşi Figen Mays

        Ağabeyi tarafından darp edilen Emre Tyler Mays, ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

        Emre Tyler Mays
        Emre Tyler Mays

        HASTANEDE SALDIRIYA UĞRADI

        Lise öğrencisi Emre Tyler Mays, ambulanstan sedyeyle indirildiği sırada, çıkan bir kavgada yaralanan yakınlarını görmek için hastaneye gelen Akın K. (22) tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Bıçakla yaralanan Emre Tyler Mays, hemen hastaneye alındı. Doktorların tüm müdahalesine rağmen Emre Tyler Mays kurtarılamadı.

        KAVGA ETTİKLERİNE BENZETMİŞ

        Olayın ardından harekete geçen Şişli İlçe emniyet müdürlüğü ekipleri, kısa sürede Akın K.’yı yakaladı. Akın K.'nın, verdiği ifadesinde Emre Tyler Mays’i akrabalar arasında yaşanan kavgada yakınlarını yaralayan kişiye benzettiğini ve bu yüzden bıçakladığını söyledi.

        Polis tarafından, cinayette kullandığı bıçakla yakalanan Akın K.'nın 3 kasten yaralama ve görevi yaptırmamak için direnmekten suç kaydı olduğu belirlendi.

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ