Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Galatasaray'dan flaş Salih kararı - Trabzonspor Haberleri
        1

        Galatasaray, Salih Dursun’a geri dönüş kapılarını kapıyor, Trabzonspor’da kalmasını istiyor.

        2

        Türk Telekom Arena’da önceki gün oynanan Galatasaray-Trabzonspor maçında, hakem Deniz Ateş Bitnel’e gösterdiği kırmızı kartla olay adam haline gelen Salih’in dönüşüne hem yöneticiler hem de teknik direktör Mustafa Denizli karşı çıkıyor.

        3

        2014 Ocak döneminde Kayserispor’dan 2 milyon 750 bin euroya transfer edilen, ancak 6 ay sonra Olcan Adın’ın transferinde 2 seneliğine Trabzonspor’a kiralanan Salih Dursun’un Karadeniz ekibiyle sözleşmesi 31 Mayıs’ta sona erecek ve tekrar Galatasaray’a dönecekti.

        4

        Olay futbolcunun Galatasaray ile mukavelesi ise 31 Mayıs 2018’de tamamlanacak.

        5

        Ancak, eski takımına karşı yapılan maçta hakeme gösterdiği kırmızı kartla uzun yıllar unutulmayacak bir harekete imza atan ve Trabzonsporlular tarafından ‘sembol’ isim olarak lanse edilen Salih’in kiralık sözleşmesine göre Trabzonspor 1 milyon 750 bin euro verirse oyuncunun bonservisini Galatasaray’dan alabilecek.

        6

        Galatasaray yöneticiler Salih Dursun konusunda Trabzonspor’un duygusal davranacağını planlayarak bunu koz olarak kullanacak.

        7

        Futbolcunun 1.5 milyon liralık garanti ücreti de dikkate alınırsa, Salih Dursun’dan elde edilecek kâr azımsanmayacak rakamlara ulaşacak.

        (Milliyet)

        8

        Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Salih Dursun, Deniz Ateş Bitnel'e verdiği penaltı kararından sonra Cavanda'ya gösterdiği kırmızı kart sonrası Bitnel'in elinden kartı alıp hakeme kırmızı kart göstermiş ve bu olay maçın önüne geçmişti.

        9

        Trabzonsporlu futbolcu bu olayın ardından Salih Dursun maç sonunda, "7 kişiye karşı 12 kişi oynamak adaletsizlikti, kırmızı kartı 11 kişi kalmaları için çıkardım' şeklinde konuştuğu iddia edildi.