Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlü sanatçı Tarık Mengüç'ten şoke eden itiraf: Ailemin can güvenliği yok! - Magazin Haberleri
        1

        AYTEKİN TEKER / ateker@haberturk.com

        'Şakşuka' şarkısıyla bir döneme damga vuran Tarık Mengüç'ün başı eşinin kardeşi Ç.S. ile dertte.

        2

        Uzun süredir kavgalı olan Mengüç ve Ç.S. alacak-verecek davası yüzünden tartışma yaşadı. Ünlü şarkıcı, kayınbiraderinin kendisini ve ailesini tehdit etmesi sonrasında soluğu savcılıkta aldı.

        3

        3 AY UZAKLAŞTIRMA

        Mengüç, 'Aileme zarar vermesinden korkuyorum' diyerek şikayetçi oldu. Mahkeme Ç.S. hakkında 3 ay uzaklaştırma kararı verdi.

        4

        "BU SORUNLARI AŞACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM"

        Daha sonra konuyla ilgili sosyal meyda hesabından paylaşımda bulunan Tarık Mengüç, "Her ailede sıkıntı olduğu kadar ben de bu sıkıntıları yaşıyorum. Fakat bu sorunları biz ailece aşacağımızı düşünüyorum. Kendisinin sağlık sorunları var. Tedavi görüyor. İnşallah her şey düzelecek buna inanıyoruz." mesajını yayınladı.

        5

        TARIK MENGÜÇ HAKKINDA

        Tarık Mengüç, 17 Ocak 1974 İstanbul’un Kuştepe semtinde doğmuştur. Roman asıllı olan Mengüç, bu kültürünü şarkılarına da yansıtmıştır. Maddi sıkıntılar yüzünden beşinci sınıfa kadar eğitim alabildi.

        6

        5 yıl şan dersi alan şarkıcı, İbrahim Tatlıses, İbrahim Erkal, Ebru Gündeş, Doğuş, Faruk K. gibi isimlere de vokal yaptı.

        2008 yılında oynadığı “Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz” adlı filmde Roman Bekir karakterini canlandırdı.

        Tarık Mengüç'ün Baran ve Sevde adında iki çocuğu var.

        7

        "AYRILDIK, BARIŞTIK"

        Eşiyle tanışma hikayelerini anlatan Funda Mengüç, "Düğünde görmüş beğenmiş beni. Benden önce 4 tane nişan atmış. Ben de denemek istedim, baktım bizim ilişkimiz yürüyor, her istediğimi yapıyor, gezdiriyor beni. Nişanladık ama bir sene sonra ben de nişan attım. Bir ay sonrada ellerinde çiçekler, başka bir kız istemeye gittiler. Duyunca ben de bir tutuştum, üzüldüm. Sonra da barıştırdılar bizi" demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ