Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Belçika'dan Galatasaray - Club Brugge maçı analizi! - Futbol Haberleri
        1

        UEFA Şampiyonlar Ligi'ne veda eden, Avrupa Ligi'ne katılması için ise Club Brugge'ü mutlaka yenmesi gereken Galatasaray, bu akşam kritik bir sınava çıkıyor. Sarı-kırmızılıların zorlu mücadelesi öncesinde Belçika'da yayın yapan De Standaard gazetesi Galatasaray ile Club Brugge arasındaki maç öncesi özel bir analiz yazısı hazırladı. İşte De Standaard'ın Galatasaray - Club Brugge maçı analizi:

        2

        "CLUB BRUGGE'ÜN TEK HEDEFİ VAR"

        "Club Brugge, İstanbul'a tek bir hedef ve görevle gidiyor: Yılın maçında Galatasaray'ı yen, 1 hafta sonraki kader maçına çıkmaya hak kazan"

        3

        "Real Madrid'e karşı tarihi bir maç oynamak isteyen Club Brugge'de teknik direktör Clement, inançlı: 'İstanbul'da fantastik bir başarı elde debiliriz.' diyor. Bunun için 4 nedeni var..."

        4

        "Club Brugge çok zorlu bir gruba düştü. Yıldızlar favoriydi. Ancak, Galatasaray bu sezon Şampiyonlar Ligi değil UEFA Avrupa Ligi seviyesinde. Brugge'de bunu gördük. Club Brugge kazanabilirdi ancak eline gelen fırsatları değerlendiremedi"

        5

        "Türkler, cuma günü kendi evinde Başakşehir'e yenildi ve ligde 7. sıraya indi. Sürpriz lider Sivasspor'un 5 puan gerisine düştüler. Türkiye'de kazanmak mı? Kesinlikle"

        6

        "Philippe Clement, 'Galatasaray için bu maç, ölüm kalım maçı.' dedi. Galatasaray, sadece Avrupa macerasını değil belki de sezonu kurtarma maçı olacak. Bu da Galatasaray'ın daha istekli olmasını, Club Brugge'ün maç boyu fırsatlar bulmasını sağlayacak"

        7

        "Elbette, Club Brugge en ideal kadrosuna yakın bir şekilde Galatasaray maçına çıkacak. Galatasaray cephesinde ise birçok sakat oyuncu var. Luyindama diz sakatlığı nedeniyle oynamayacak"

        8

        "Falcao da sakatlardan biri. Yedeği Andone de öyle. Kaleci Muslera'nın durumu şüpheli. Babel'in oynaması da şüpheli"

        9

        "Clement, "Galatasaray'da birçok eksik olacak ama Galatasaray'ın çok geniş bir kadrosu ve oldukça iyi yedek oyuncuları var.' ifadelerini kullandı. Club Brugge'de tüm takım çok sağlıklı. Ancak, Vormer cezası nedeniyle yok"

        10

        "Club Brugge'ün gruptan çıkmak için ufak da olsa bir şansı var. Ancak, hala önemli bir ihtimal gibi masada duruyor. Senaryo şöyle; Club Brugge, İstanbul'da kazanacak. Real Madrid ise PSG maçında kazanamayacak. Ardından, 11 Aralık'ta Jan Breydel Stadyumu'nda tarihi maça çık."

        11

        "Mechele, 'Bizim için yılın en önemli maçı bu.' diyerek Galatasaray maçına da çok motive olduklarını belirtiyor. Ancak, UEFA Avrupa Ligi'ni de sağlama almak gerekiyor. Bir yandan hayaller de kenarda bekliyor."

        12

        "Clement, 'Bu grupta daha fazla puan toplayabilirdik. Ancak, önümüzde hala 2 maç var. Fantastik bir başarı önümüzde duruyor.' dedi. Club Brugge, büyük hayallerin yanısıra İstanbul'da da yenilmemeli. Yoksa drama daha büyük olur"

        13

        "AJAN: MBAYE DIAGNE!"

        "Mbaye Diagne, takımla birlikte İstanbul'a gitmemiş olabilir. Fakat, hala kullanışlı bilgilere sahip. Clement'e Galatasaray ile ilgili önemli detayları aktarmıştır"

        14

        "Paris'teki vukuatı, Diagne'yi takımın dışında bıraktı. Fakat, Diagne'nin Brugge antrenmanlarında çok çalıştığını ve sessizce sırasını beklediğini biliyoruz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ