Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri! Galatasaray transferde bombaları patlatacak! Banega, Jimmy Durmaz... - Galatasaray Haberleri
        1

        Transferdeki sessizliğini üç transferle birden bozan Galatasaray, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor!

        2

        Hücum rotasyonunu Ryan Babel ve Adem Büyük'le güçlendiren sarı-kırmızılılar savunmaya da Valentine Ozornwafor ile ekleme yaptı.

        3

        Fatih Terim'in raporları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren idareciler önceliği orta sahaya verdi.

        4

        İmparator'un mutlaka kadrosunda görmek istediği Ever Banega için bir süredir Sevilla ile müzakere halinde olan sarı-kırmızılılar, Endülüs ekibinden son olarak Fernando'nun da teklife dahil edilmesi cevabıyla karşılaşmıştı.

        5

        Orta sahaya geçen günlerde Eibarlı Joan Jordan'ı transfer eden Sevilla, Galatasaray'dan Banega için Fernando + bir miktar para talep etmişti.

        6

        Sarı-kırmızılılar bu teklife sıcak bakarken girişimlerini sürdürdü ve transferde önemli bir mesafe kaydetti.

        7

        İspanyol basınında çıkan habere göre Sevilla, Galatasaray'ın Banega için yaptığı son teklife sıcak bakıyor.

        8

        İspanya'daki haberlere göre Galatasaray, Banega'ya yıllık 4 milyon Euro'dan 3 yıllık teklif yaptı, 30 yaşındaki futbolcu da bu öneriye 'evet' dedi!

        9

        Öte yandan A Spor'un iddiasına göre Banega'nın menajeri Santiago Hirsig, Arjantinlinin geleceğine dair bir açıklama yaptı ve Galatasaray'ı işaret etti!

        10

        Hirsig, "Ligue 1 ve MLS opsiyonlarına uzağız. Galatasaray transferi tamamlamak için Sevilla ile anlaşmaya çalışıyor" ifadelerini kullandı.

        11

        FRANSA'DAN JIMMY DURMAZ İDDİASI!

        UEFA ile yaptığı anlaşma gereği bonservisi elinde olan oyuncularla ilgilenen Galatasaray için Fransa'dan bir iddia ortaya atıldı.

        12

        L'Equipe gazetesi, Galatasaray'ın önümüzdeki saatlerde Jimmy Durmaz ile bir araya geleceğini ve 3 yıllık sözleşmeyi imzalayacağını yazdı.

        13

        Toulouse taraftarlarının aklından çıkmadığı belirtilen ve biten sözleşmesinin ardından istediği takımlarla görüşebileceği kaydedilen Türk asıllı İsveç Milli oyuncunun Galatasaray'a gitmek istediği vurgulandı.

        14

        Daha önce Galatasaray'dan imza parasıyla birlikte yıllık 2 milyon Euro talep eden Jimmy Durmaz'a Galatasaray'ın yaptığı son teklif ise 1,5 milyon euro olmuş ve sonrasında görüşmeler askıya alınmıştı.

        15

        Oyuncu geçen sezon Toulouse formasıyla ligde 36 maça çıkarken, 4 gol atıp 1 de asist yaptı. Durmaz, Süper Lig'i tanıyan bir isim. Tecrübeli sol kanat, 2012-14 arasında G.Birliği forması giymiş; 65 maçta 11 gol ve 6 asistle oynamıştı. Durmaz, Toulouse'da ağırlıkla sağ kanat ve forvet arkası oynadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ