Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçeli yıldız ölümden döndü! - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçeli Martin Skrtel korkuttu. Rusya'da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası'na hazırlık kapsamında verilen milli arada Slovakya mesaisine başlayan tecrübeli oyuncunun milli takım formasıyla Tayland karşısında oynadığı maçın 28. dakikasında kafasına top geldi. Skrtel bu pozisyonun ardından bir anda yerde kaldı. Dili boğazına kaçan Skrtel'in yardımına takım arkadaşı Duda koştu. Skrtel'in dilinin boğazından çıkartan Duda, belki de tecrübeli futbolcunun hayatını kurtardı.

        Bir süre tedavisi süren Skrtel daha sonra oyuna döndü ve 73 dakika oyunda kaldı.

        REKLAM

        Fenerbahçe Kulübü, Slovakya'nın 2018 FIFA Dünya Kupası'na hazırlık kapsamında Tayland ile oynadığı maçta sağlık sorunu yaşayan sarı-lacivertli futbolcu Martin Skrtel için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

        Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan mesajda, "Slovakya ile Tayland milli takımları arasında yapılan hazırlık maçında futbolcumuz Martin Skrtel’in başına aldığı top darbesiyle kısa süreli baygınlık geçirdiği haberini üzülerek takip ettik. Yapılan müdahalenin ardından, sağlık durumu normale dönerek maça devam eden ve durumu şu an iyi olan futbolcumuz Martin Skrtel’e geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz." ifadeleri kullanıldı.

        TFF'DEN SKRTEL'E GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

        Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Slovakya'nın Tayland'la oynadığı özel maçta sağlık sorunu yaşayan Fenerbahçeli futbolcu Martin Skrtel için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

        Mesajda şu ifadeler yer aldı;

        "Slovakya ile Tayland arasında oynanan özel milli maçta, Slovakya Milli Takımı forması giyen Fenerbahçeli futbolcu Martin Skrtel'in yüzüne gelen bir top sonrası rahatsızlık geçirdiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.

        Durumu iyi olan Martin Skrtel ile Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz."

        GALATASARAY'DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

        Galatasaray Kulübü, Slovakya'nın 2018 FIFA Dünya Kupası'na hazırlık kapsamında Tayland ile oynadığı maçta sağlık sorunu yaşayan Fenerbahçeli futbolcu Martin Skrtel için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

        Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yer alan mesajda, "Slovakya'nın Tayland ile oynadığı milli maçta yüzüne gelen top sonrası baygınlık geçiren Fenerbahçeli Martin Skrtel'e geçmiş olsun dileklerimizi sunarız." ifadeleri kullanıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ