Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Razvan Lucescu'dan Beşiktaş'a cevap - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in gelecek sezon için A Milli Takım'la anlaşmasının ardından yeni hoca için çalışmalar devam ediyor.

        2

        Siyah-Beyazlılar'ın listesinde pek çok isim bulunurken bunlardan birisi de şu an PAOK'u çalıştıran Razvan Lucescu.

        3

        Başkan Fikret Orman ve kurmaylarının 50 yaşındaki çalıştırıcı ile temas kurduğu öğrenilirken Lucescu'nun konuşmak için sezon sonunu işaret ettiği öğrenildi.

        4

        Rumen hocanın "Şu an tüm odak noktam PAOK... Şampiyonluk için çok kritik bir süreçteyiz. Bu nedenle teklifinizi sezon sonunda değerlendirebilirim" dediği ifade edildi.

        5

        Bitime 7 hafta kala Olympiakos'un 7 puan önünde yenilgisiz lider olan Selanik ekibiyle, muhteşem bir sezon geçiren Razvan Lucescu, mutlu sona ulaşması halinde takımını 34 yıl sonra Yunanistan şampiyonu yapacak.

        6

        GUTİ'NİN KAFASI KARIŞIK

        Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, sezon sonuna kadar takımın başında kalacağını bir kez daha vurgularken yardımcı antrenör Guti Hernandez'in ayrılıp ayrılmama konusunda kafasının karışık olduğu öne sürüldü.

        7

        Sezon başında imzayı attığında İspanyol basınında çıkan haberlerde yönetimin Şenol Güneş'ten sonra teknik direktörlük için Guti'ye söz verdiği iddia edilmişti.

        8

        Güneş'in A Milli Takım'la anlaşmasının ardından Guti'nin kalan sürede takımın başına geçeceği konuşulsa da tecrübeli çalıştırıcının kalacağını açıklaması üzerine bu ihtimal şimdilik rafa kalktı.

        9

        Bunun yanı sıra basına yansıyan diğer teknik direktör adaylarının da Guti'yi rahatsız ettiği ve İspanyol antrenörün Beşiktaş'taki geleceği konusunda düşünceli olduğu ifade edildi.