Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Romanya - Türkiye maçı hangi kanalda ne zaman saat kaçta? - Milli maç hangi kanalda - Futbol Haberleri

        Riva Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde hazırlıklarını tamamlayan A Milli Futbol Takımı, Romanya ile oynanacak olan özel maç için sabah saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel uçakla Romanya'ya gitti. Kafilede Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyesi Ali Dürüst de yer aldı. Cluj'a gidecek olan A Milli Futbol Takımı, ardından kamp yapacağı otele yerleşecek. Akşam saatlerinde Mircea Lucescu'nun düzenleyeceği basın toplantısının ardından, son antrenman yapılacak ve Romanya maçının hazırlıkları tamamlanacak.

        Romanya - Türkiye maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

        Romanya'nın Cluj kentindeki Dr. Constantin Radulescu Stadı'nda oynanacak mücadele TSİ 21.15'te başlayacak ve TV8'den canlı yayınlanacak. Mücadelede, Portekiz Futbol Federasyonundan hakem Tiago Bruno Lopes Martins düdük çalacak. Martins'in yardımcılıklarını Ricardo Jorge Ferreira Santos ve Luis Andre Ferreira Pinto Campos yapacak. Ay-yıldızlı ekip, ikinci hazırlık maçında ise 13 Kasım Pazartesi günü Antalya'da Arnavutluk ile karşı karşıya gelecek.

        REKLAM

        KADRODA DEĞİŞİKLİKLER

        A Milli Takım aday kadrosunda yer alan Tolga Ciğerci ve Emre Mor sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Aday kadroda yer alan Kaan Ayhan'ın sakatlığının geçmeme ihtimaline karşın ise Bursaspor'dan Barış Yardımcı da aday kadroya dahil edildi.

        ADAY KADRO

        A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu ve bir milli futbolcu, 8 Kasım Çarşamba günü saat 18.30'da müsabakaya ev sahipliği yapacak Dr. Constantin Radulescu Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Toplantıyı takiben A Milli Takımımız, statta maç öncesindeki son idmanını saat 19.00'da yapacak.

        Romanya-Türkiye maçını Tiago Martins yönetecek

        A Milli Takımımızın 9 Kasım 2017 Perşembe günü Romanya ile deplasmanda oynayacağı özel müsabakayı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Tiago Bruno Lopes Martins yönetecek.

        REKLAM

        Romanya'nın Cluj şehrindeki Dr. Constantin Radulescu Stadyumu'nda saat 21.15'te başlayacak müsabakada Martins'in yardımcılıklarını Ricardo Jorge Ferreira Santos ve Luis Andre Ferreira Pinto Campos yapacak.

        Emre Mor, aday kadrodan çıkarıldı

        İspanya'nın Celta Vigo takımı ile yaptığı antrenman sırasında sağ ayak bileği bağlarında burkulmaya bağlı zedelenme oluşan Emre Mor, A Milli Takım'ın Romanya ve Arnavutluk ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosundan çıkarıldı.

        Tolga Ciğerci aday kadrodan çıkarıldı

        Galatasaray'ın Gençlerbirliği ile oynadığı karşılaşmada, sol ayak tabanında yaralanma meydana gelen Tolga Ciğerci, A Milli Takım'ın Romanya ve Arnavutluk maçları aday kadrosundan çıkarıldı.

        A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu tarafından belirlenen kadroda şu isimler yer alıyor:

        REKLAM
        REKLAM
        REKLAM
        REKLAM
        REKLAM
        REKLAM

        A Milli Takım, Arnavutluk karşılaşması için 10 Kasım Cuma günü saat 10.30'da Cluj'dan Antalya'ya hareket edecek. Teknik Direktör Lucescu ve aday kadrodan bir futbolcu, 12 Kasım Pazar günü maçın oynanacağı Antalya Stadyumu'nda düzenlenecek basın toplantısına katılacak. A Milliler, Arnavutluk karşılaşmasının hazırlıklarını saat 19.00'da yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

        REKLAM

        A Milli Takım kafilesi, Arnavutluk maçının hemen ardından İstanbul'a dönecek.

        Seyahat Programı

        REKLAM

        Maç Programı

        Tarih Saat Maç Stadyum
        9 Kasım 2017 Perşembe 20.15 (TSİ 21.15) Romanya - Türkiye Dr. Constantin Radulescu Stadyumu
        13 Kasım 2017 Pazartesi 20.30 Türkiye - Arnavutluk Antalya Stadyumu

        Basına Açık Antrenman Programı

        REKLAM
        REKLAM

        Basın Toplantısı Programı

        Tarih Saat Yer
        8 Kasım 2017 Çarşamba 18.30 Dr. Constantin Radulescu Stadyumu
        12 Kasım 2017 Pazar 18.30 Antalya Stadyumu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ