Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe derbisindeki kırmızı kartlar doğru mu? Bülent Yavuz kararları yorumladı! Fırat Aydınus... - Futbol Haberleri
        1

        Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde 3 kırmızı kart çıktı. 2-2 sona eren mücadeleye olaylar damgasını vurdu. Habertürk Spor yazarı Bülent Yavuz, hakem Fırat Aydınus'un verdiği kararları yorumladı. İşte Yavuz'un yorumları...

        2

        "Hep söylerim; 'Türkiye'de hakemlik yapmak deveye hendek atlatmak' gibi diye... Bu akşam Vodafone Park Stadı'nda 22 futbolcu, teknik heyet ve yedek oyuncular, hakeme her türlü problemi yaratmak için ellerinden gelen her şeyi yaptılar."

        3

        "Hakem Fırat Aydınus çok masumdu' diyemem ama futbol oynamayıp da devamlı olarak oyunu bozan, problem yaratan, bağırıp çağıran, el-kol hareketleri yapan oyuncu grubuyla başa çıkmak için değil Fırat Aydınus, Collina'nın kralı gelse o sahadan elini kolunu sallayarak çıkamazdı."

        4

        "Maçın daha henüz başında hakemin bir faul düdüğünde 3 kişi koşarak itiraz etmeye gelirse, maçın sonuna kadar çalınacak düdüklerde neler yaşanacağını ben 4. dakikada gördüm."

        5

        "Sarı ve kırmızı kartlar havada uçuştu. 4 gün önceki derbiye baktığımız zaman ikisinin arasında dağlar kadar fark var. "

        6

        "Türkiye'nin iki büyük kulübünün oyuncularının tavır ve davranışları, birbirlerine karşı nezaketsiz ve saygısız olmaları kabul edilemez bir durumdur. Neticede hakem zaman zaman faulleri idare etti. Zaman zaman taçları karıştırdı."

        7

        "Alper Potuk'a gösterdiği birinci sarı kart ve arkasından Tolgay Arslan'ı net bir şekilde itmesinin ardından çıkardığı ikinci sarı kart ve arkasından gelen kırmızı kart hakemin doğru kararıydı."

        8

        "Volkan Demirel ikinci gol sevincine depar atarak iştirak etti. Biraz da abartınca hakemden sarıyı gördü."

        9

        "Daha sonra bir kaç kere hakemin ikazlarına maruz kaldı. Ama uslanmadı. İkinci sarı kartı görmesi arkasından kırmızı kartla ihraç edilmesi çok doğruydu."

        10

        "Quaresma'nın durup dururken, Josef de Souza'nın kafasına doğru yaptığı el müdahalesi kırmızı kartı gerektirirdi. Hakem de affetmedi."

        11

        "Ceza alanları içerisinde birkaç pozisyon oldu. Bunların sadece 90+7'deki Fenerbahçe ceza alanı içerisinde Hasan Ali'nin Babel'e müdahalesi penaltı gerektirirdi. "

        12

        "Bu maçın bu şekilde oynanıp bitmesi futbolumuzun hak etmediği bir mücadeleydi."

        13
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ