Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nde rekabet başlıyor! Son dakika: Yeni gelin adayının gelmesiyle ortalık karıştı!
        1

        12 Aralık tarihinden beri YouTube platformunda yayınlanan ve ilgiyle takip edilen Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışmasına 5 Ocak günü iki yeni yarışmacı katıldı. Zeyd ve Merve'nin eve veda etmesinden sonra yarışmaya katılan isimlerden biri Elif oldu. Yeni kadın yarışmacının eve gelmesiyle, kızlar arasında tartışma çıktı.

        2

        Erkek adaylardan Bilek ile ilgilenen Elif, yayınlanan yeni bölüm fragmanında Tuğçe ile tartışma içerisine girdi. Gelin adaylarından Tuğçe, Elif'in Bilek'i tanıması sebebiyle gerildi ve ikili arasında tartışma çıktı. İşte Kısmetse Olur: Aşkın Gücü evine yeni gelen Elif'in hayatı ve biyografisi...

        3

        KISMETSE OLUR: AŞKIN GÜCÜ ELİF NUR KİMDİR?

        Aslen Antalyalı olan Elif, üniversite eğitimi için 2 yıldır İstanbul'da ikamet ettiğini belirtti. Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nün yeni yarışmacısı Elif, ablasıyla birlikte yaşıyor.

        4

        Instagram hesabında 6553 bin takipçisi olan Elif, üniversitede İletişim Fakültesi'nde okuduğunu belirtti.

        5

        19 yaşında olduğunu söyleyen Elif'in Instagram kullanıcı adı @mmyyelifnur olarak bilinmektedir. Yeni gelin adayı evlenmeye değil, ekranlar önünde ciddi bir ilişki yaşamak için yarışmaya katıldığını belirtti.

        Haberi Hazırlayan: Melis Göroğulları
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ