Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Seyhan Soylu, Filiz Akın'a benzemek için bıçak altına yattı! İşte Sisi'nin yeni hali - Magazin haberleri
        1

        Seyhan Soylu, geçtiğimiz ay kırılan kaburgasının silikonunu patlattığını ifade ederek bıçak altına yatmıştı. Soylu, daha sonra usta oyuncu Filiz Akın'a benzemek için birkaç operasyon daha geçirmeye karar verdi.

        2

        60 kilo verdiği için yüzünde deformasyonlar olduğunu ve bundan rahatsızlık duyduğunu söyleyen 'Sisi' lakaplı Seyhan Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla değişim sürecine girdiğini açıkladı.

        3

        Tam 10 ameliyat birden geçiren Seyhan Soylu; kaburga operasyonu, göğüs silikonu, karın germe, dudak kaldırma, dudak mesafesini kısaltma operasyonu, yanaktan yağ aldırma, çene kaldırma, yanak kaldırma, burun, kol ve koltuk altı toparlama gibi bir dizi operasyon geçirdi.

        4

        1 MİLYON TL HARCADI İDDİASI

        8 saat süren operasyonlar için tamı tamına 1 milyon lira harcadığı iddia edilen Soylu, ameliyat sonrası bandajlı halini de takipçileriyle paylaştı. Tüm bu işlemleri Filiz Akın'a benzemek için yaptıran seyhan Soylu, "Bir tek ona ve o Türk sinemasının en güzel en asil kadını Filiz Akın hayranlığımdan ameliyat oldum." dedi.

        5

        "FİLİZ AKIN'A BENZEMEK UĞRUNA ÖLEBİLİRDİM DE"

        Son haliyle sosyal medyada gündem olan Seyhan Soylu, daha sonra sözlerine şu şekilde devam etti:

        8 saat süren operasyonla Filiz Akın'ın 25-30 yaş aralığındaki güzelliğine kavuştum. Filiz Akın'a benzemek için ölebilirdim de fark etmez. Şimdi yeni çevrem, yüzüm ve hayatıma yakışan, kalbime layık Kartal Tibet'imi arıyorum.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ